.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

A nyárról!

2012.szeptember.4.

A nyárról!


Lassan vége a nyárnak,amelyen a cikkek sokasága alapján ugyan nem látszik,de igen sok minden történt. Kezdjük talán azzal,hogy a csapat java részt vett egy kiskunmajsai három napos kiruccanáson. Az érintettek elmondása alapján mindenki nagyon jól érezte magát,így tehát megállapíthatjuk,hogy jól sikerült a csapatépítés első állomása. Főzőcskézés,strandolás tarkította az ott lévők hétvégéjét.

Páran pedig úgy gondolták,egy tiszaföldvári nemzetközi verseny is hasonlóan hasznos,és jó szórakozás lesz. Két fiúból és két lányból állt ez a különítmény. Nagyon meg kell dicsérni a lányokat Paronai Orsit és Ölei Pankát,hiszen első steel versenyükön máris köztük dőlt el,hogy a csoportból ki jut a főtáblára. Panka lett a befutó,és a főtáblán mindjárt egy bravúr leget könyvelhetett el a Sport DC egyik klasszisjátékosa Németh Zoli ellen. Gratulálunk,de Orsi is nagy dicséretet érdemel!

A fiúknál Kovács Dávid sajnos a csoportmeccseken nem tudta kiharcolni a továbbjutást,de azt gondolom nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodott. Góbi István az utolsó csoportmeccsén vesztett,így ha a csoport elsőség nem is,de a továbbjutás meglett. A tizenhat közé jutásért Ziegenhám Medárdot búcsúztatta,de a következő körben a végül döntőt játszó Mészáros Zsolt kitette neki is a stop táblát.

A nyár nagy eredménye még,hogy sikerült jó néhány hölgyet a klub illetve a darts világába bevonzani. Úgy vélem a nekik rendezett versenyek mindenképpen nagy segítségünkre voltak ebben.

Mindig megpróbálom valamelyik lányt rávenni,hogy egy élménybeszámolót írjon nekünk,melyet cikk formájában fogok elétek tárni. Egyet már olvashattatok,a másik készülőben van,melyet Paronai Orsi fogja prezentálni,előre is köszönjük neki!Mi pedig a jövőben is mindent meg fogunk tenni,hogy a hölgyek a klub körül maradjanak,és kövessék Panka,Ildi és Zsuzsi példáját,akik már klubtagok,a többieket is nagy szeretettel várjuk!

Ennek megfelelően találtuk ki a vegyes páros versenyt,mely szeptember 8.-n debütál,reményeink szerint segíti a lányok fejlődését,de a csapatépítés második állomásának is nevezhetjük. Továbbá még azt várom ettől,illetve a többi versenytől is,hogy ne elsősorban az ivászatról szóljon.(Ezzel senkit nem szeretnék megbántani,meg tudom Paliéknak sem ez lesz a kedvenc mondatuk.)

A nyári hónapokban is rendben lezajlottak a Hunok által rendezett versenysorozatok  állomásai (a versenyek eredményei,ponttáblázatok itt böngészhetők), melyeken mindenképpen megállapítható,hogy nagyon sok játékosunknál szép fejlődés látható,amely csak folyamatos edzéssel tartható fenn. Ezért mindenkinek ajánlom,hogy a szeptember 11.-e után kinyitó Ifjúsági házban minél több edzésen vegyen részt.

A nyár lezárásaként a Hunok tisztújító ülést tartottak,melyen sok fontos kérdést sikerült megvitatni,egyik kiemelkedő téma a Ligás versenyek lebonyolítása,hiszen ez nagy mérföldkő újfent a klub életében,amellyel még inkább be tud csatlakozni az országos darts élet vérkeringésébe. Az ülés végén két személyi változást is megvitattak a jelenlévők,nevezetesen Tábori Sándor egyéb elfoglaltságai miatt adta át helyét a felügyelőbizottsági tag posztján Hideg Bencének,a másik változás,a titkári szerepkörben történt Góbi István a sokkal ambiciózusabb Kovács Dávidnak adta át a helyét,mindkettejüknek jó munkát és sok sikert kívánunk!

Kezdődik a 2012-2013-as idény,amelyre nagyon jó felkészülést,a versenyeken pedig nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek!

                                                                                    

                                                                                         (góbi)


Comments