.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

Áprilisban történt!(2.rész)

2012.05.17

Áprilisban történt!(2.rész)


Ott hagytuk abba az áprilisi események boncolgatását,hogy lezajlott az utolsó Korona kupa,ami valóban nagyon sajnálatos,de tudjuk,hogy valaminek a vége sok esetben egy új dolog kezdetét jelenti.Ennek megfelelően nagy várakozással tekintünk a Műkertvárosi Sportcentrumban kezdődő(folytatódó) sorozat elé,ahová ezúton is mindenkit sok szeretettel meghívunk!

A Hurrikán kupával folytatódott az áprilisi versengés,amelyre csupán tizenhat fő nevezett,de betudhatjuk ezt annak is,hogy hivatalosan munkanap volt ekkor.A verseny talán legnagyobb esélyese,Tóth Zsolt is munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni az eseményen,természetesen ez semmit nem von le a helyezettek érdemeiből.

A szokásos lebonyolítás szerint folytak a küzdelmek először a tizenkettőbe kellett bejutni,ami a nem túl nagy létszámú,de annál erősebb mezőnyben bizony nem volt egyszerű feladat.Bera Zoltánnak, Hideg Bencének,Aczél Szabó Jánosnak és Fertig Jánosnak nem sikerült az első lépcsőt teljesíteni.

A tizenkettőben tovább sűrűsödött a mezőny,innen meglepetésre Pancza Csaba és Trungel Sanyi is kizúgott,velük tartott még Dudás Károly és Bágyi Ferenc.

Kialakult a nyolc közötti párosítás.

Szűcs Roland és Szabó Lehel küzdelme nagyon izgalmasra sikerült,ugyanis a négy nyert legig tartó küzdelem csak az utolsóban dőlt el Lehel javára,ezzel a komlói srác eddigi legjobbját hozta a négy közé jutásával,grat.

Labancz Balázs és Kovács Dávid meccse egy kicsit más miatt sikerült izgalmasra de leginkább BORzasztó hosszúra,Balázs is élete egyik legjobbját hozta,csak nem a dartsban,de továbbjutott.

Kovács Józsi és Sere Tibor összecsapása meglepően simára sikerült,Józsi esélyt sem nagyon adott Tibinek,nagyon szépen játszott,neki is grat.

Vlunacsek Ferenc és Góbi István küzdelme nagy meccset ígért,ami elmaradt,Feri szó szerint a földbe döngölte ellenfelét,Góbi játékához no komment!

Nos,az elődöntőkben Kovács József és Szabó Lehel csapott össze az egyik ágon.Jó kis meccs volt,de Lehel nem tudta megállítani a gyorsan robogó expressz vonatot,ezzel Józsi már a döntőre koncentrálhatott.

A másik ágon megint egy érdekes meccs alakult ki,ugyanis Vlunacsek Ferenc megkapta ellenfeléül azt a Labancz Balázst akivel ezen az estén nem egyszerű feladat volt megmérkőzni.Ferinek a türelmére is nagy szükség volt,csoda,hogy csak egyszer gurult el a gyógyszere,de leküzdötte ellenfelét.

A harmadik helyért lefolytatott mérkőzés igazából félbeszakadt,de később Szabó Lehel és Labanc Balázs lejátszotta,melyet Balázs megnyert,így az ő nyakába került a bronzérem.

A döntőbe a két legjobban játszó versenyző került,Kovács József és Vlunacsek Ferenc személyében.Meglepően simára sikerült ez a döntő,Józsi gyakorlatilag ahogy kiszállóra ért mindig első nyíllal abszolválta a feladatot.Ezzel április hónapban az övé lett a legfényesebb érem,gratulálunk neki,így tovább.

Természetesen minden helyezettnek és nem helyezettnek is gratulálunk,hisz mindenki  nagyot küzdött!!!

Következő helyszín egy héttel később Lajosmizsén az Aladdin kupa volt,melyről részletes beszámolót sajnos nem tudok írni,mivel nem vettem részt az eseményen.

Az biztos,hogy ennek a versenynek úgy vágott neki a huszonkét fős mezőny,hogyha Tóth Zsolt nyer,akkor mindezt zsinórban harmadszor teszi meg,ami azt jelenti,hogy az ő nevét is fel kell vésni a vándorserlegre.Zsolt teljesítette küldetését,nem tudta senki kiénekelni a sajtot a szájából,így bizony csak gratulálni tudunk neki,megérdemli a serleget.

Tehát Tóth Zsolt nyert Vlunacsek Ferenc előtt,őket követte Sere Tibor és Trungel Sándor.Nyolcba jutott még Bene Kitti,Radics István,Cseh Attila és végül de nem utolsó sorban Kisslőrinc Norbert.

Mindenkinek gratulálunk és a továbbiakban is nagyon jó játékot kívánunk mindenkinek!


                                                                                                    (góbi)


Comments