.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

Hírek 03.01

2012.03.01.


Megcsinálta!Előző cikkemben azt firtattam,vajon Tóth Zsolt be tudja-e gyűjteni február hónapban a Hunok mindhárom sorozatában az aranyérmet. A Hurrikán és az Aladdin győzelem után a Korona pizzériában kellett bizonyítania. Nos,a feltett kérdés már nem kérdés,megválaszolta,mégpedig igennel,úgy hogy a kérdezőhöz a sors kegyes volt,hiszen megkapta a lehetőséget,hogy saját kezűleg állítsa meg a robogó gyorsvonatot. De ne szaladjuk elébe a dolgoknak,nézzük sorjában,mi történt a februári Korona kupán.

Megint nagyon szépen összejöttünk erre a versenyre,és külön öröm,hogy a nagykőrösi versenyzők ismét tiszteletüket tették nálunk,ezzel is növelve a verseny rangját. Huszonhárom nevező kívánt megküzdeni egymással. Négy illetve egy három fős csoport került kialakításra,itt jegyezném meg sajnos a legjobb 16 között a lebonyolításba hiba csúszott,aki ezzel bármilyen hátrányba került attól a Hunok nevében elnézést   kérek,ígérem minél több versenyt rendezünk annál kevesebb lesz a hiba,még egyszer sorry.

Visszatérve a versenyhez,a csoportküzdelmek után a legjobb 16 között négy nyert leges meccsek kerültek lebonyolításra,mely nagy küzdelmeket hozott,ha megengeditek itt nem írom le az összes meccset,de gratulálunk az idáig eljutóknak.

A nyolc között Tóth Zsolt id.Szuda Zoltánt ütötte ki,Farkas János bánatunkra egy hunt Vlunacsek Ferencet állította meg,Zatykó István Szuda Péternek parancsolt megálljt,Góbi István egyedüli hunként tartotta életben a reményeket ifj.Szuda Zoltán jegelésével.

Négy között aztán Tóth Zsolt gond nélkül lépett át Farkas Jánoson,Góbi István viszont óriási küzdelemben 1-3-ról fordítva jutott a döntőbe.

Elérkeztünk a döntőhöz,itt utalnék vissza a már korábban írt lehetőséghez,a kérdező és a kérdezett csatájához. Nos,nem szavakban adott választ Tóth Zsolt Góbi Istvánnak,hanem megmutatta nem elég 3-2-re vezetni,ugyanis a Sport DC. versenyzője innen fordítva nyert 4-3 arányban a Hírös Hunok DC. játékosa ellen,ezzel februárban mindhárom sorozatban begyűjtve az aranyérmet.

GRATULÁLUNK!!!

Érdemes mindhárom sorozat tabelláját böngészni. Most egy kis szünet,de március 10.-én az Aladdin presszóban folytatódnak a küzdelmek,addig is mindenkinek jó felkészülést,a versenyen pedig jó játékot kívánok!!!


                                                          (góbi)


Comments