.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

hírek febr.16

2012.02.16.

Vajon a Koronában is sikerül?Ez a kérdés Tóth Zsolt februárban a Hírös Hunok szervezésében lebonyolított versenyeken elért eredményei nyomán igencsak aktuális. Aki nem tudná,annak elárulom,Zsolt ebben a hónapban mindkét versenyt megnyerte,mind a Hurrikánban,mind pedig az Aladdinban elhódította az első helyet. Így aztán az a kérdés (bár nem akarok nagy terhet rakni a vállára),abszolút esélyesként sikerül-e tripláznia a farsangi mulatságok havában. Ha a Koronában is nyerne,az nem lenne kis teljesítmény azt meg kell hagyni,de a Hunok nevében mondhatom,nem adjuk olcsón (remélem).De nézzük sorjában az eseményeket. Először a Hurrikánban lebonyolított versenyről pár szót.A borzasztó időjárás ellenére is húsz induló feszült egymásnak. A nagyon kemény csoportküzdelmek alatt akadt pozitív és negatív történés is, pl. Bágyi Feri jó játéka illetve a játékba visszatérő Illich Zoltán játéka kellemes,míg Vlunacsek Ferenc illetve Pancza Csaba kiesése kellemetlenebb meglepetés volt. A nyolc között aztán Tóth Zsolt Kovács Janit kiütötte,Góbi István szoros meccsen búcsúztatta Sere Tibort, Trungel Sándor Kaczkó Balázst állította félre,Kovács József pedig Bágyi Ferencet ütötte el a további játék lehetőségétől.A négy között Tóth Zsolt elintézte Trungel Sándort,a másik ágon Góbi István Kovács Józsefet küldte a bronzéremért játszani.A bronzmeccsen aztán Kovács József nem bírt az év elején gyengélkedő,de újból erőre kapni látszó Trungel Sándorral,így ez az érem Sanyi nyakába került. Az aranyért jó küzdelmet láthattak azok akik ki bírták várni a verseny végét,izgalmas hét legben eldőlő a legvégén nagy bullos kiszállóval tarkított meccs volt,melyen hiába vezetett 3-2-re Góbi István,Tóth Zsolt remek játékkal a maga javára fordította az állást,így megérdemelten nyerte immár zsinórban másodszor a Hurrikán kupát!GRATULÁLUNK!!!

Egy hét múlva aztán az Aladdin presszóban Lajosmizsén folytatódtak a küzdelmek,ahol ezen a szép szombat estén rengeteg,szám szerint 25 induló torlódott fel. Ezért arra gondoltam,nem kellene 17 embert vigaszágra küldeni,beiktattam egy 16 közötti kis játékot. Néhány embert ez nagyon megfogott,nem értették miért játszanak még mindig,de egyszer csak eljutottunk a nyolc közé(már aki),és a lebonyolítás innen már a szokásos volt. Több kellemes meglepetés is volt ezen a versenyen,Legelőször is Szívós Csilla teljesítménye mindenképpen kiemelendő,nyolc közé jutása ekkora és ilyen erős mezőnyben megsüvegelendő. BRAVÓ Csilla!!!A másik a házigazda Bíró Sándor nyolc közé jutása volt,bár ő a verseny előtt megígérte szétcsap most már a mezőny közt,ennyi jött össze ezen a versenyen neki,szép volt Sanyi!A következő Szűcs Roland,nagy reményekkel érkezett,és lám-lám,nem maradt vágyálom a döntő,Tóth Zsolt azért még nagy falat volt neki. Akiről nem szabad megfeledkezni,és ha az Aladdin sorozat tabellájára nézünk,nagy hiba is lenne az Fertig János,ismét a négyben,és ez a megbízható teljesítmény ebben a sorozatban az élre is repítette őt. Trungel Sanyi ahogy már említettem ébredezik téli álmából,ismét egy harmadik hely, februárban ez már a második bronz,ahogy Jónás Laci barátunk mondaná „menni fog”. És akkor az élen végző Tóth Zsolt következik.Ezt is begyűjtötte,esélyeshez méltóan meg sem állt az aranyéremig,de ő természetesen a verseny előtt kategorikusan kijelentette győzni jött ide,valahogy így is kell ezt csinálni,mi pedig ismét csak gratulálhatunk neki,és GRATULÁLUNK is!!!

Folytatódik a hétvégén,szombaton(febr.18) a Korona Pizzériában 18 órai kezdettel a küzdelemsorozat,mindenkit nagyon sok szeretettel várunk,jó játékot mindenkinek!!!

                                                                                         

                                                                                         (góbi)

Comments