.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

hírek jan.18

2012.01.18.

Tóth Zsolt megállíthatatlan volt!


Az idei év első Hurrikán kupája is lezajlott,melyen 18 sikerre éhes versenyző állt a tavalyi évben megszokott két táblához.Egyre inkább azt lehet mondani,hogy minden csoport erősnek tűnik,így a 12,illetve nyolc közé jutás mindenkinek igen nagy feladat.
Nos,a nyolc közé két meglepetés ember érkezett,Kovács Dávid és Farkas Péter.Ezzel nem a játéktudásukat szeretném megkérdőjelezni,de tény,hogy nekik ritkábban sikerül ide bejutni riválisaiknál.
Dávid keveset játszik,ritkán indul,Peti meg nem elég kiegyensúlyozott,nehezen függetleníti magát a külső körülményekkel szemben.Gratulálunk mindkettejüknek.
Nyolc között Sere Tibi Vörös Mikit,Pancza Csaba Farkas Petit,Tóth Zsolt Góbi Istvánt,Kaczkó Balázs pedig Kovács Dávidot búcsúztatta.
A legjobb négyben Tóth Zsolt nullára oktatta Pancza Csabát,Sere Tibi pedig Kaczkó Balázst múlta felül.
A bronzcsatában Pancza Csaba jobbnak bizonyult Kaczkó Balázsnál!
A Döntő négy nyert legig ment,ahol Tóth Zsolt minden kétséget szertefoszlatva 4-0 arányban adott leckét a döntő Hunjának Sere Tibornak!
Gratulálunk Zsoltnak,és köszönet,hogy megtiszteli részvételével társaságunkat,hiszen így időről- időre lemérhetjük,hol tartunk.
Néhány szó a meglepő kiesőkről,bár el kell ismerni,ebben a rendszerben nagyon jól kell időzíteni a jó játékot.
A többi kieső megsértése nélkül,nekem Labancz Balázs,Tábori Sándor idő előtti búcsúja meglepő,illetve a decemberi címvédő Kovács Józsi,valamint a tavalyi sorozat győztese Trungel Sándor,és a szorosan mögötte végző Vlunacsek Ferenc kiesése jelentett csalódást.Remélem mihamarabb összekapják magukat.
Végül pár szóban a hétközi  Steel MDL versenyről,amelyet a nagykőrösi Huszár Pubban rendeztek.
Öt versenyzővel képviseltük magunkat,akik közül ketten a csalódást jelentő csoportkieső helyet csíptük meg Sere Tibi és Góbi István.A másik három játékosunk Vlunacsek Ferenc,Kaczkó Balázs és Labancz Balázs a 16 közé jutott,Feri itt búcsúzott. A két Balázs viszont összefutott,és a Balázsok harcát Labancz nyerte,így a nyolc közé jutott.Sajnos itt már neki is kitették a STOP táblát,de így is szép eredmény,grat. Balázs!
Hétvégén (jan.21.szombat) ismét verseny a lajosmizsei Aladdin presszóban!Mindenkinek jó pontgyűjtögetést!
Hajrá Hunok!!!


                                                           
(góbi)
Comments