.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

hírek jan.26

2012.01.26.

A végére lendült bele!

Az elmúlt hét végén lenyomtuk az idei első Aladdin kupát Lajosmizsén!Sajnos a vendéglátónk Bíró Sanyi magas lázzal feküdt otthon,így nem lehetett jelen,reméljük meggyógyult azóta,amennyiben nem mindannyiunk nevében jobbulást kívánok neki!
Térjünk rá a versenyre. Ismét nagyon szép számban jelentek meg a versenyezni vágyók,hiszen huszonnégyen iratkoztak fel a nevezési listára a verseny kezdetéig. A csoportokból szokás szerint 2-2 versenyző jutott egyenes ágon a 12 közé,a többiek vigaszágon selejteztek tovább. Meg kell említenem a hölgy versenyzőket,akik egyre több fejtörést okoznak a fiúknak,név szerint
Orsós Szabina,Szívós Csilla és Bene Kitti,utóbbi nem mellesleg búcsúztatta a Hurrikán versenysorozat címvédőjét. Gratulálunk nekik,szépen játszottak mindhárman,így tovább csajok!!!
A nyolc között Vlunacsek Ferenc Bogdán Tibort ejtette ki,Pancza Csaba Kaczkó Balázsnak parancsolt megálljt,Fertig János Cseh Attilát ültette kispadra,Góbi István Kovács Józsefet küzdötte le. Itt megemlíteném Cseh Attila játékát,ő az utóbbi időben nagyon sokat fejlődött,egyedüli lajosmizseiként jutott a nyolcba,reméljük ez a fejlődés töretlen marad,hajrá!
A négy között Vlunacsek Ferenc meglepően könnyedén 3-0-ra verte Pancza Csabát,a másik ágon
Góbi István Fertig Jánost múlta felül ugyanilyen arányban.
Az kisdöntőben Fertig János és Pancza Csaba óriási,ám ugyanakkor nagyon jó hangulatú meccset vívott,amelyből Jani jött ki győztesen,ezzel megszerezve a bronzérmet!Itt mindenképpen meg kell említeni Fertig János utóbbi időben nyújtott teljesítményét,látszik játékán a gyakorlás. Bravó János,így tovább!!!
Elérkeztünk a döntőhöz,Vlunacsek Ferenc és Góbi István között,amely négy nyert legben dőlt el. A meccs előtt azt mondtam Ferinek,mindegy ki nyer,jó meccs legyen!Azt gondolom ez a vágyam maximálisan teljesült,a végletekig kiélezett mérkőzésen Vlunacsek Ferenc 4-3 arányban diadalmaskodott!GRATULÁLUNK!!!
Elmondása szerint Feri mérkőzésről mérkőzésre jobban játszott,és a döntőben nyújtotta a legjobbat!Ez lesz az Feri,kapd el azt a bizonyos fonalat(csak adjál belőle nekünk is)!
Nem mehetünk el szó nélkül a lajosmizsei fiúk fejlődése mellett sem,említettem már Cseh Attilát,mellette mindenképpen dicséret illeti Joó Pált is(neki itt kívánnék boldog névnapot),de a többi mizsei is nagyon szépen játszott!
A következő állomás február 4.-én a Hurrikán kupa lesz,ismét mindenkit nagyon sok szeretettel várnak a Hunok!!!
 

                              
                                                                                                            
(góbi)
Comments