.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

Ígéretes folytatás!

2012. augusztus 11.


Ígéretes folytatás!


Egy kis ízelítő a második női- illetve gyermek darts versenyről.

A kezdet sosem könnyű, mondják a nagyok, de nem baj megbirkóztunk vele. Megrendezésre került ugyanis a második női- és gyermek darts verseny, melyet nagy izgalommal vártunk. Mondhatni néhányunk nevében, sokat készültünk a versenyre, kisebb nagyobb eredménnyel. A versenyt Góbi Istvánnak köszönhettük, aki egy kupával készült a győztesnek. A hangulat az elején nagyon jó volt, mindenki a verseny lázában égett, aztán a verseny alakulása közben komolyra fordult, a végére azonban mindenki megbékélt.

Most jöjjön a verseny dióhéjban.

Ismét szép számmal gyűltünk össze, az indulók között kecskemétiek voltak. Először kezdeném a lányokkal: Bozsik Mária (Marika), Sere Tiborné (Zsuzsi), Csontos Angelika, Bombolya Nelli, Soós Zsuzsanna (Nina), Ölei Annamária (Panka), Kárpáti Ildikó és Paronai Orsolya.

A fiúk: Hideg Martin, Trungel Szabolcs és Pancza Bence

Két csoportot alkotott a csapat: A és B csoportot. Az A csoportba Nelli, Bence, Angelika, Nina és Orsi, a B csoportba Marika, Ildi, Panka, Martin, Zsuzsi és Szabi.


A csoport: Az első meccset Ildi és Panka játszhatta, amire már nagyon régen vártunk, és izgalmasnak is bizonyult, Ildi nyert 2:0ra. Martin és Ildi mérettek meg, az eredménye 0:2 lett. Majd következett Zsuzsi és Ildi, melynek eredménye 1:2. Ildi és Szabi játszottak 2:1re. És végül Marika és Ildi eredménye 0:2. A Panka és Martin mérkőzés 2:0ra végződött. Zsuzsi és Panka páros eredménye 0:2. Panka és Szabi meccs vége 0:2. És végül a Marika Panka páros 2:1 lett. Martin és Zsuzsi játékának eredménye 1:2. Martin és Szabolcs meccsét 2:1re Martin nyerte. Marika és Martin mérkőzését Marika vitte 2:0ra. Zsuzsi és Szabolcs mérkőzött a továbbiakban melynek eredménye 0:2 lett. Zsuzsi és Marika játéka 1:2. Végül, de nem utolsó sorban Marika és Szabi mérkőzésének eredménye 1:2.

Ildi: 8 pont, Panka: 4 pont, Martin: 2 pont, Zsuzsi: 2 pont, Szabi: 8 pont, Marika: 6 pont


Jöjjön a B csoport: Nelli és Bence kezdték a játékot, eredménye 0:2. Nelli és Orsi mérkőzése 2:1 lett. A következő játékot Angelika nyerte Nelli ellen 2:0ra. Nina és Nelli között a játék 2:1re végződött. Bence nyert Orsi ellen 2:1re. Majd Bence kikapott Angelika ellen 2:1re. A Nina és Bence mérkőzés eredménye, Nina nyert 2:1re. Orsi játszott Angelikával, melynek eredménye 0:2. Nina és Orsi mérhették össze tudásukat, 2:0 lett az eredmény. Végül az Angelika és Nina összecsapás eredménye, 0:2.

Nelli: 2 pont, Bence: 4 pont, Orsi: 2 pont, Angelika: 4 pont és Nina: 8 pont.


A verseny tovább folytatódott, hiszen az A és a B csoport 2-2 továbbjutója játszhattak egymással.

A továbbjutók az A csoportból, Nina és Bence, a B csoportból pedig Ildi és Szabi. Nina és Szabi kezdhették a játékot, Nina nyert 2:0ra. Majd következett Ildi játszott Bence ellen 2:0ra. A 3. helyért játszott a két fiú Bence és Szabi, melyet Bence nyert 2:0-ra. Végezetül az 1. helyért Nina és Ildi játszhatott, Ildi nyerte 2:0ra.

Az izgalmas és színes mérkőzések eredménye tehát a következő lett: 4. helyen végzett Trungel Szabolcs, 3. azaz bronzérmes Pancza Bence lett, az ezüstérmet Soós Zsuzsanna vihette haza, az aranyérmes Kárpáti Ildikó lett.


Úgy gondolom, mindenki nevében megköszönhetem a fiúknak, hogy sikerült megrendezi egy újabb versenyt, megmérettetést a számunkra. A következő versenyt izgalommal várjuk!


                                                                                                             (Orsi)

Comments