.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

Jól sikerült az első!!!

2012.július.30.

Jól sikerült az első!!!


Sziasztok!

Itt a várva várt cikk, amit Góbi Istvánnak köszönhettek.


Kezdeném is azzal, hogy leírom Nektek, mennyire éreztük jól magunkat: nagyon nagyon (nagyon) jól éreztük magunkat
! Nagyon (!) jó volt a hangulat, mindenki kedves volt, mindenki szurkolt mindenkinek.

Folytatásképp jöjjön (nagyjából) a verseny menete és az eredmények.


Szintén Pistinek köszönhetően szép számmal indultunk, Lajosmizséről Szívós Csilla és Bodáné Erzsi, Kecskemétről Trungel Sándor fia, Szabolcs, Sere Tiborné Zsuzsi, Musák Szilvia, Paronai Orsolya, Volák Tímea és Ölei Annamária. Két csoportra lett bontva a csapat, A csoportba került: Zsuzsi, Szilvi, Timi és Panka, B csoportba Erzsi, Csilla, Orsi és Szabi.


A csoport: Az első megmérettetés Szilvire és Zsuzsira várt, amit Szilvi nyert 2:1re. Utána Timi és Panka következett, aminek az eredménye 0:2 lett Panka javára. Zsuzsi 2:0ra megverte Timit, majd Szilvi és Panka közül Panka nyert 2:0ra, Zsuzsi és Panka meccsének 1:2 lett az eredménye, végezetül ebben a csoportban az utolsó játékot Szilvi és Timi játszotta, amit 1:2 nyert Timi
.
Timi: 2 pont, Szilvi: 3 pont, Zsuzsi: 4 pont, Panka: 6 pont.

B csoport: Erzsi játéka Szabival, illetve Orsi küzdelme Csillával 2:0 lett
, Orsi és Szabi közül Szabi játszott jobban 2:1re, a lajosmizsei hölgyek összecsapásában Csilla bizonyult jobbnak 2:1re, Orsi és Erzsi meccse 1:2re végződött, Szabi és Csilla pedig 0:2t játszott.
Szabi: 2 pont, Csilla: 4 pont, Orsi: 4 pont, Erzsi: 5 pont.
(Egyenlő pontszámok miatti mérkőzésnek a pontos eredményét nem tudom, a lényeg, hogy Erzsi jutott tovább.)

Mindezek után az következett, hogy az A csoport első helyezettje játszott a B csoport második helyezettjével, ugyan ez fordítva, tehát Erzsi játszott Zsuzsival, Panka pedig Csillával a döntőbe jutásért. A lajosmizsei hölgyek kiváló teljesítményének köszönhetően egymás ellen játszottak az első és második helyért, így Zsuzsi és Panka csapott össze a harmadik-negyedik helyért.

Az izgalmas mérkőzések után a verseny végeredménye nem lett más, mint hogy 5. helyen végzett holtversenyben Szabi, Timi, Orsi, Szilvi, 4. helyen végzett Zsuzsi, 3. helyen végzett Panka, ezüstérmes Csilla lett és az aranyérmet Erzsi vitte haza.

Lányok nevében is meg szeretném köszönni, hogy csináltatok Ti fiúk nekünk egy ilyen kisebb megmérettetést, nagyon várjuk a következőt!


                                                                                      (Panka)


Comments