.‎ > ‎Archívum‎ > ‎

Párosan szép az élet...

2012.szeptember 30.


Párosan szép az élet…


Enyém az öröm, hogy beszámolhatok az első vegyes-páros versenyünkről, melyre olyan játszani vágyó férfiakat, nőket, illetve ifjúsági korosztályokat vártunk, akik szívesen mérettetnék meg magukat „kéz-a kézben”. Jelentkeztek olyanok, akik a hétköznapi életben is társak, de barátok, és családtagok is a tábla elé álltak. Lássuk hát a párosainkat:

Farkas Péter- Tatarek Ivett; Kackó Balázs- Kárpáti Ildikó; Góbi István- Ölei Annamária; Kovács Dávid- Paronai Orsolya; Hideg Bence- Musák Szilvia; Sere Tibor- Sere Tiborné Zsuzsi; Vlunacsek Ferenc- Dudás Andrea; Tábori Sándor- Tábori Regina; Pancza Csaba- Pancza Bence; Szuda Zoltán- Czakó Erika; Tóth Zsolt- Tóthné Andrea; Szalay Máté-Volák Tímea.

A sorsolást követően 4, egyenként háromfős csapat alakult ki:

A csoport:

Kovács-Paronai; Góbi-Ölei; Kaczkó-Kárpáti

B csoport:

Tábori-Tábori; Tóth-Tóthné; Szalay-Volák

C csoport:

Sere-Sere T-né; Pancza-Pancza; Vlunacsek-Dudás

D csoport:

Farkas- Tatarek; Szuda- Czakó; Hideg-Musák


A csoportokból az első kiszálló automatikusan a nyolc közé jutott tovább, a másik két páros következő meccse szintén a nyolc közé jutást segítette elő.

Így a nyolc között Szuda –Czakó és Kaczkó-Kárpáti állt táblához, a játékok 1:2-es-; Tóth-Tóthné és Sere-Sere T-né 2:0-s, Vlunacsek-Dudás és Tábori-Tábori 2:0-s, illetve Hideg-Musák és Góbi-Ölei 0-2-es eredménnyel értek véget.

A négy között ezek után Kaczkó- Kárpáti és Tóth- Tóhné (2:3) illetve Vlunacsek-Dudás és Góbi-Ölei (2:3) párosok mérkőztek meg egymással.

A harmadik helyért derekasan vívott Vlunacsek- Dudás páros a Kackó- Kárpáti duó ellen, ennek vége 3:1 lett.

A döntő meccset az összesített tabellát vezető két férfi és párjaik vívták meg, így a Tóth-Tóthné és Góbi-Ölei meccs 4-0-s végeredményekor Góbi István és Ölei Panka nyakába kerülhetett az aranyérem.


Ki kell hangsúlyoznom, hogy a verseny alatt a hölgyek igazi támaszt nyújtottak párjaik számára, a 35 „double checkout”-ból 10-szer a hölgyek szálltak ki. Külön gratuláció nekik ezért.

Vigaszágas versenyünk is volt, melynek győztese Kovács Dávid és Paronai Orsi lett, ők egy üveg pezsgővel lettek gazdagabbak!

Akinek felkeltettük az érdeklődését, jelezném, hogy a következő páros versenyünk tervezett időpontja 2012. novemberben lesz. Pontosabb információkért, illetve a további versenyek időpontjaiért figyeljétek facebook-os oldalunkat, illetve honlapunkat! Mindenkinek jó gyakorlást, és eredményes játékszezont kívánok!

 (Ildu)
Comments